1. Dönem Sonu İş ve İşlemleri

I.DÖNEM SONUNDA YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER

I.DÖNEM NOTLARI – KARNE İS VE İŞLEMLERİ – DÖNEM SONUNDA YAPILACAK DİĞER
İŞLEMLER:

  1. Sınıf öğretmenleri olumlu örnek davranışlarını gördükleri öğrencilerden onur belgesi ile ödüllendirilmelerini uygun gördüklerinin gerekçeleri ile birlikte 01.2015 Pazartesi günü saat 14:00 ‘a kadar okul müdürlüğüne teklif dilekçelerini vereceklerdir.
  2. Birinci Dönem Not çizelgeleri imzalandıktan sonra sınıf öğretmenlerinin öğrenci hakkındaki kanatları elektronik ortamda yazılıp akabinde öğrencilerin karneleri müdür yardımcılarından alınarak sınıf öğretmeni tarafından imzaladıktan sonra onay için tekrar müdür yardımcısına,      22.01.2015 Perşembe günü saat 12.00’ye kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Elle görüş kesinlikle yazılmayacaktır
  3. Birden fazla öğretmenin derse girdiği sınıflarda tüm öğretmenler isim çıkmasa dahi el yazısı ile isimleri yazarak mutlaka imzalayacaklardır.
  4. İşlemler tamamlandıktan sonra İlgili Müdür Yardımcısının çıkarmış olduğu 1. Dönem not çizelgesi ders öğretmeni (Belirtilen günde okulda dersi bulunmayan öğretmenler de dahil) tarafından 21 Ocak 2015 Çarşamba tarihinde elindeki notlarla karşılaştırılarak titizlikle kontrol edilip imzalanacaktır. Belirtilen günde dersi bulunmayan öğretmenler de belirtilen işlemleri ders
  5. Tüm not verme işlemler 20 Ocak 2015Salı günü akşamı saat 17.00 de sona erdirilecektir.
  6. İşletmeye giden öğrencilerin notları Alan Şefleri tarafından 20 Ocak 2015 Salı günü akşamı saat 17.00’a kadar sisteme girilecek ve imzalanacaktır.
  7. İşletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerin devamsızlık bilgileri 16 Ocak 2015 Cuma gününe kadar koordinatör müdür yardımcısına teslim edilecektir.
  8. Raporlu ve izinli öğrenciler için , öğrencinin aldığı rapor dönemi kapatmıyorsa mutlaka sınav yapılacak ve not hanesi boş bırakılmayacaktır. Ancak öğretmen öğrenciye sınav günü verdiği halde öğrenci sınava girmemiş ise “G” (Girmedi/Getirmedi) yazılacaktır.Sınavı gerçekleştiren öğretmen öğrencinin çağrıldığı halde gelmediğini tutanak altına alacaktır.
  9. Sürekli devamsız olan öğrencilere kesinlikle not girişi yapılmayacaktır.
  10. Öğrencilerin herhangi mazereti olmadan sınava girmeme durumunda veya performans ve proje çalışmalarını teslim etmeme durumunda öğrenci sınav, proje ve performans notları bölümüne “G” (Girmedi/Getirmedi) yazılmalıdır. Kopya çeken öğrencilerin ders puanı alanına “K” (Kopya) yazılmalıdır.
  11. Yazılı sınavlar ve diğer değerlendirmeler sonunda başarısız dersi bulunan öğrenciler veya başarılı olduğu halde sınava girmek isteyen öğrenciler için dönem sonunda yapılan sınavın notu e-okul ders notu girişinde Ortak Sınav butonu tıklanarak sınav notu işlenecektir.
  12. Karne töreni 23 Ocak 2015 Cuma günü yapılacaktır.

Orhan Abalıoğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nden Alıntıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.